Com treballem

1. Recollida de la demanda

Recollida de dades personals i motiu de consulta. En el cas de menors aquesta es realitza també amb els pares o figures parentals.

2. Assignació de professional

En funció de les característiques de la demanda l’equip selecciona al professional més adient per a atendre-la. Es planifica un possible disseny i format per a les intervencions inicials, que posteriorment es consensuarà amb el client. El professional cita al client per a una primera sessió o una sessió d’avaluació/ orientació

3. Sessió d’acollida i avaluació

Exploració del motiu de demanda.

Client (en cas dels nens i adolescents també amb els pares) i terapeuta decideixen si sembla oportú iniciar un procés terapèutic. S’explica al client el model de treball i, en cas que es consideri oportú s’inicia un procés terapèutic o d’assessorament i es concreten els objectius de la intervenció.

4. Reunió d’equip

Valoració amb l’equip de les necessitats de cada situació que s’està atenent, així com de la conveniència o no d’administrar proves d’avaluació, amb o sense redacció d’informe.

5. Intervenció

(a) Inici Psicoteràpia

  • La intervenció terapèutica s’adapta en funció del motiu de demanda i de les característiques personals i recursos propis de cada client.
  • Durant tot el procés s’avalua periòdicament l’eficàcia de la intervenció, tant pel que fa a l’evolució dels símptomes com a la qualitat de la relació terapèutica.

 

(b) Inici d’assessorament (depenent de la demanda i del col·lectiu que la planteja)

6. Sessió final

Avaluació del procés i prevenció de recaigudes. Seguiment, si cal.

Segueix-nos:

Contacta:

Laia Garcia Sala Travessera de les Corts, 369, 3r-3a 08029 Barcelona Telèfon: 93 153 4526/ 646 46 56 75

Més info:

Vine: